В винарне "Эстрея" предлагается богатый ассортимент изысканных яств и вин известных болгарских виноделов. В винном погребе, расположенном рядом с винарней, производится вино из винограда, собранного на виноградных массивах села Белоградец. Сортовая структура этих массивов учитывает почвенные и климатические условия района. Лоза сортового белого винограда произведена в немецкой Рейн-Мозельской области виноградарства, а красного винограда – взята у элитных французских производителей Мерсье и Гийом.

Атмосферата на Маза Мезе е подходяща както за коктейли, така и за отпразнуване на лични поводи, частни събития. Разполага със сцена, обособен към с маси за хранене, както и опция за коктейли или бюфет. Името на ресторанта подсказва предлагането основно на мезенца и храна, придружена от чаша хубаво вино.

Капацитет от 150 места

Наши предложения:
Опитният персонал на изба Белоградец запознава гостите с основните методи на дегустация, с класическите подходи в съчетаването на храна и вино. Пред тях се разкриват тънкости в съхранението на вино, интригуващи тайни от технологията на производството и многообразието от сортове и региони.


  • Телефон Естрея Резиденс: +359 52 361135 / 361014
  • Телефон Естрея Палас: +359 52 361135 / 361014
  • Email: parkhotel.estreya@abv.bg
  • Телефон "Отделение по Рехабилитация": +359 52 702582