Поверителност

Политиката за поверителност описва политиките на Естрея Хотели относно събирането, използването и разкриването на вашата информация, която събираме, когато използвате нашия уебсайт (https://www.hotelestreya.com) (услугата). Като осъществявате достъп или използвате Услугата, вие се съгласявате със събирането, използването и разкриването на вашата информация съгласно тази Политика за поверителност. Ако не сте съгласни със същото, моля, не влизайте и не използвайте Услугата. Можем да променим тази Политика за поверителност по всяко време без предизвестие до Вас и ще публикуваме преработената Политика за поверителност в Услугата. Ето защо ви препоръчваме периодично да преглеждате тази страница.

Информация, която събираме

Ние ще събираме и обработваме следната лична информация за вас: име, имейл, мобилен телефон, адрес, информация за плащане

Как използваме вашата информация

Ние ще използваме информацията, която събираме за вас за следните цели: Маркетинг/Промоционални, Създаване на потребителски акаунт, Препоръки, Обработване на плащане, Поддръжка, Административна информация, Насочена реклама, Управление на клиентски поръчки, Защита на сайта, Коментари от потребител към потребител , Разрешаване на спорове, Управление на потребителски акаунт

Ако искаме да използваме информацията ви за някаква друга цел, ще ви поискаме съгласие и ще използваме информацията ви само след като получим вашето съгласие и след това само за целта(ите), за които давате съгласието, освен ако не се изисква да направете друго по закон.

Запазване на вашата информация

Ние ще запазим вашата лична информация при нас от 90 дни до 2 години, след като потребителите прекратят своите акаунти, или толкова дълго, колкото ни е необходима, за да изпълним целите, за които е събрана, както е описано подробно в тази Политика за поверителност. Може да се наложи да запазим определена информация за по-дълги периоди, като водене на записи/отчитане в съответствие с приложимото законодателство или по други законни причини като прилагане на законни права, предотвратяване на измами и т.н. Остатъчна анонимна информация и обобщена информация, нито една от които не ви идентифицира (пряко или косвено), могат да се съхраняват за неопределено време.

Вашите права

В зависимост от приложимия закон може да имате право на достъп и коригиране или изтриване на личните ви данни или получаване на копие от личните ви данни, ограничаване или възражение срещу активното обработване на вашите данни, да поискате от нас да споделим Вашата лична информация на друг субект, оттегляне на всяко съгласие, което сте ни предоставили за обработка на Вашите данни, право на подаване на жалба до законоустановен орган и такива други права, които могат да бъдат приложими съгласно приложимите закони. За да упражните тези права, можете да ни пишете на hotelmanager@hotelestreya.com. Ние ще отговорим на вашето искане в съответствие с приложимото законодателство.

Връзки на трети страни и използване на вашата информация

Нашата услуга може да съдържа връзки към други уебсайтове, които не се управляват от нас. Тази Политика за поверителност не се отнася до политиката за поверителност и други практики на трети страни, включително трета страна, управляваща уебсайт или услуга, които могат да бъдат достъпни чрез връзка в Услугата. Горещо ви съветваме да прегледате политиката за поверителност на всеки сайт, който посещавате. Ние нямаме контрол и не поемаме отговорност за съдържанието, правилата за поверителност или практиките на сайтове или услуги на трети страни.